Passie voor autosport!

Autosportverzekering.nl is niet zomaar een adres waar je racen kunt verzekeren. De oprichters van autosportverzekering.nl hebben één ding gemeen; Passie voor autosport!

Deze passie vindt u terug in onze werkwijze. Het verzekeren van autosport vereist specifieke kennis van verzekeren én van autoracen.
Schade na een crash. Wie racet houdt daar liever geen rekening mee. Maar ook de beste coureurs krijgen er mee te maken, misschien veroorzaakt door een ander. Gelukkig biedt AUTOSPORTVERZEKERING.NL nu een kant en klare oplossing voor iedereen die achter het stuur van een raceauto plaatsneemt.

Wie weet het beste aan welke eisen een goede autosportverzekering moet voldoen? U als coureur natuurlijk. Wij racen zelf en weten dus wat er allemaal bij komt kijken. Met als resultaat een uitstekend pakket dat geheel naar uw eigen wensen kan worden ingericht. Focus op het racen en laat de zekerheid en schade aan ons over. Wij helpen u graag!

AUTOSPORT EN VERZEKERINGEN

Dijkhof & Partners B.V, vertegenwoordigd door Christian Dijkhof, neemt de volledige operationele afhandeling voor haar rekening. Met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche zorgen zij voor de polissen, schade-afhandeling en schade-uitkering.

Deze expertise wordt gecombineerd met eigen race-ervaring. Zo worden twee verschillende werelden gecombineerd tot één! Wel zo makkelijk voor u!
Min2Racing, vertegenwoordigd door coureur Michel Schaap en zakelijke duizendpoot Mies van Grunsven, is verankerd in de wereld van het autoracen. Zij staan letterlijk en figuurlijk tussen de coureurs als één van hen. Zo wordt AUTOSPORTVERZEKERING.NL toegankelijk en makkelijk benaderbaar. En dat voelt wel zo prettig!